Літо – час крутих акцій, незважаючи на війну. До марафону літніх розіграшів призів підключається і провідна мікрофінансова організація України Манівео. Акція "100 призів за 30 днів" триватиме з 13 липня до 11 серпня 2023 року. Взяти участь у ній можуть як нові, так і постійні клієнти компанії.

Ця акція від мікрофінансової організації Moneyveo завершена. Актуальні промо шукайте у розділі Акції МФО.

Акція Moneyveo

Рандомний розіграш подарунків відбудеться 15 серпня. Призовий фонд акції «100 призів за 30 днів» від Moneyveo – це 65 сертифікатів номіналом від 2 до 10 тисяч гривень на придбання товарів українських брендів (електроніка, прикраси, продукти харчування та інше) та 35 промокодів зі знижкою 99.99% на повторний кредит Smart, які дійсні два місяці.

Все, що потрібно зробити для участі, – це перейти на сторінку акції та оформити позику Smart від 2 000 гривень мінімум на 10 днів або кредит Trend на суму понад 10 000 та строком від двох місяців.

Нагадаємо, що цього літа компанія Moneyveo запустила новий продукт довгострокового кредитування Trend, який замінив попередню програму Comfort. Також у МФО діє акція "Дамо більше, ніж конкуренти", завдяки якій можна отримати знижку більше, ніж пропонують інші мікрофінансові організації.