У червні мікрофінансова організація Moneyveo представила новий продукт із довгостроковими кредитами. Програма отримала назву Trend, вона має замінити попередній продукт Comfort. У компанії повідомляють, що Тренд є вдосконаленим варіантом Комфорту, при розробці якого враховано минулий досвід та побажання клієнтів Манівео. Які умови кредитування за програмою Trend, як отримати довгостроковий кредит на картку і чим він відрізняється від Comfort – розберемося далі.

Кредит Тренд від Манівео

Умови довгострокового кредиту Trend від Moneyveo

  • Сума – від 1 000 до 29 000 гривень.
  • Термін кредитування – від 2 до 6 місяців.
  • Відсоткова ставка – від 0.40% до 0.99% на день.
  • Разова комісія – 10-30% від суми кредиту.
  • Графік платежів – один раз на місяць.
Акційна процентна ставка 0.40% на день дійсна до кінця 2023 року. Стандартна денна ставка програми Trend становить 0,99%.

Приклад розрахунку онлайн кредиту за програмою Тренд

Якщо оформити кредит Trend розміром 29 000 гривень на строк 6 місяців 21 липня, то щомісяця, починаючи з серпня, необхідно 21-го числа вносити платіж орієнтовно 9248 гривень. На карту клієнт отримає 29 000. Діє ануїтетна схема погашення кредиту з фіксованими щомісячними платежами. Отже, за весь термін потрібно буде заплатити 55489 гривень (6 платежів по 9248). Переплата становитиме 26 489 гривень, де 17 789 – відсотки за кредитом (0.4% на день) та 8700 – комісія (30% від суми кредиту). З урахуванням комісії процентна ставка дорівнює 0.5% на день.

Комісія разова, вона становить 5% від суми кредиту за кожен місяць користування. Таким чином, якщо взяти позику на два місяці, то комісія буде 10%, на три місяці – 15%, на шість місяців – 30%. Враховуючи, що кредит можна взяти терміном від 2 до 6 місяців, комісія варіюється від 10% до 30% залежно від обраних клієнтом умов. Оплачувати її окремо не потрібно, вона стягується під час оформлення кредиту та йде у рахунок відсотків. Можна сказати, що комісія є додатковими відсотками. Найголовніше – клієнт отримує всю суму позики на картку, яка прописана у договорі, комісія не вираховується із кредитних коштів.

Як оформити довгостроковий кредит Trend?

Новий продукт доступний як новим, так і старим клієнтам Moneyveo. Для отримання кредиту Тренд необхідно авторизуватися на сайті мікрофінансової організації або зареєструватися, якщо у вас ще немає особистого кабінету. Після цього на калькуляторі ви побачите дві вкладки: Smart – короткострокова позика та Trend – довгостроковий кредит. Перейдіть на вкладку Тренд, вибирайте потрібні умови та подавайте заявку. Дочекайтеся рішення та підписуйте договір. Ось і все, протягом кількох хвилин гроші зарахуються на вашу банківську картку.

Чим продукт Trend відрізняється від програми Comfort?

Якщо порівнювати Trend і Comfort, то стає очевидно, що нова програма довгострокового кредитування явно краще, хоч і є логічним продовженням свого попередника. Що змінилося?

Максимальна сума кредиту збільшилась з 22 000 до 29 000 гривень. Терміни кредитування стали гнучкішими – раніше можна було оформити довгострокову позику на 70-140 днів. Графік платежів тепер набагато зручніший – раз на місяць, а було кожні два тижні. Процентна ставка знизилася, але додалася разова комісія, і це єдиний недолік продукту Trend, порівнюючи з його попередньою версією.

Промокодів для довгострокового кредиту поки що немає, оскільки зараз діє акційна відсоткова ставка, але в майбутньому обов'язково з'являться, як це було з Комфортом.