Мікрофінансові компанії часто проводять різноманітні акції з розіграшами подарунків, щоб підвищити впізнаваність бренду, залучити нових клієнтів та утримати постійних користувачів. Для участі, як правило, достатньо оформити онлайн кредит з виконанням конкретних умов. Переможці визначаються за допомогою популярного сервісу random.org. Список діючих акцій МФО можна переглянути внизу сторінки.

Акції МФО з розіграшем призів

Які подарунки можна виграти, взявши участь в акціях МФО?

Акція – справа творча, а тому умови та набір призів обмежуються лише фантазією організаторів. Незважаючи на те, що кожна акція від сервісів онлайн кредитування унікальна, можна узагальнити і виділити кілька основних категорій подарунків:

  • Техніка: смартфони, повербанки тощо.
  • Путівки на відпочинок: море, гори.
  • Гроші: до десятків тисяч гривень.
  • Закриття позики або списання відсотків.
  • Промокоди на наступний кредит.
  • Інше: солодощі, набір чаю і т.д.

Публікуючи акції мікрофінансових компаній протягом кількох років, ми бачили дуже багато незвичайних та цікавих призів: айфони, дорогі ноутбуки, автомобіль, путівки на Шрі-Ланку та Мальдіви, EcoFlow, Starlink, оплата комунальних рахунків та багато всякої всячини.

Умови, правила та особливості промо-акцій

Кожна акція МФО має свої особливі правила, вимоги, призовий фонд та механізм визначення переможців. Проте можна сформувати загальні особливості таких розіграшів:

1.Для того щоб взяти участь, потрібно оформити мікропозику на певних умовах: компанія вказує мінімальну суму та термін кредиту. Наприклад, отримати позику не менше ніж 1000 гривень на строк від 7 днів.

2.Іноді мікрофінансова організація для участі в акції вимагає не просто отримати мікрокредит, а ще додатково зареєструватися після цього на спеціальній сторінці акції.

3.Здебільшого в акціях можуть брати участь усі клієнти сервісу онлайн кредитування. Однак іноді розіграш проводиться лише серед нових клієнтів. Завжди треба звертати увагу на цей аспект.

4.Переможці зазвичай визначаються з використанням сервісу random.org, завдяки чому все чесно та прозоро. У деяких промо для отримання призу потрібно зіграти в гру, що теж дуже цікаво та захоплююче.

5.Як отримати подарунки – завжди вказується у правилах акції. Важливо бути на зв'язку, щоб співробітники компанії могли зв'язатися з вами та обговорити зручний спосіб отримання призу.

6.Імена переможців публікуються на сайті мікрофінансової організації та офіційних сторінках компанії у соціальних мережах: Facebook та/або Instagram.

Завжди уважно читайте і кредитний договір, який підписуєте, і умови акцій, якщо хочете взяти у них участь та поборотися за призи. Не полінуйтеся та витратьте лише декілька хвилин на ознайомлення, що позбавить вас від розчарувань і неприємностей у майбутньому.

Актуальні акції МФО з розіграшем призів

Mfo-ukraine.com постійно моніторить ринок мікрофінансових організацій України та оперативно сповіщає відвідувачів про нові акційні пропозиції. Нижче представлені поточні акції:

  • «Весняний вайб» від SlonCredit. Завершиться 31 травня 2024.
  • «Грошовий Бум» від SelfieCredit. Завершиться 31 травня 2024.

Виберіть акцію, ознайомтеся з детальними умовами та беріть участь у розіграші призів. Чому б не поєднати корисне з приємним – і мікропозику взяти на поточні потреби, і виграти подарунок. Ще більше спеціальних пропозицій можна знайти у розділі Акції МФО.