Ні дня без акції в мікрофінансовій організації Credit7. Тільки вчора завершилося промо «Скажи Ні блекауту», і сьогодні ж розпочався черговий розіграш для клієнтів. Нова акція отримала назву «Відпочивай та вигравай». Триватиме вона з 24 травня до 28 червня 2023 року.

Цю акцію від мікрофінансової організації Credit7 завершено. Актуальні розіграші шукайте у розділі Акції МФО.

Літня акція від Credit7

Взяти участь в акції можуть як нові, так і постійні клієнти мікрофінансової організації Credit7. Щоб стати учасником розіграшу призів, необхідно виконати кілька умов:

  1. Оформити кредит на суму від 1000 гривень або внести регулярний платіж не менше ніж 1000 гривень.
  2. Відправити на e-mail info@credit7.ua фото свого відпочинку. В темі листа необхідно вказати «Беру участь в акції "Відпочивай та вигравай"». Для реєстрації в акції також потрібно в листі написати свій ІПН.

Акцію розділено на п'ять етапів. Головний подарунок – Apple iPad. Ім'я його власника стане відомим 28 червня, і це буде завершальний п'ятий період. Наприкінці кожного з перших чотирьох етапів будуть розіграні знижки 99.9% на повторний кредит. Щотижня Credit7 дарує 10 клієнтам промокоди на безвідсотковий кредит.

Переможці традиційно визначаються за допомогою сервісу random.org. Імена щасливчиків будуть опубліковані на сторінці МФО у Facebook. Головний приз компанія надішле через службу доставки. Також нагадаємо, що в Credit7 діє акція приведи друга, у межах якої виплачується 400 гривень за кожного запрошеного друга, отримавшого мікропозику в сервісі.