Приведи друга – популярна акція мікрофінансових організацій України, в межах якої компанії платять гроші за кожного запрошеного клієнта, який оформив кредит за вашою рекомендацією. Щоб почати заробляти, потрібно зареєструватися в МФО, отримати персональне посилання і відправити його друзям. Вони беруть мікропозику – ви отримуєте винагороду за програмою приведи друга.

Приведи друга МФО

Для клієнтів мікрофінансових компаній програма "приведи друга" є чудовою можливістю заробити додаткові гроші, які потім можна вивести на свою банківську картку або мобільний рахунок. А МФО за допомогою таких акцій залучають нових позичальників без великих витрат. Грубо кажучи, для них це дуже дешева реклама, яка працює як вірус.

Які МФО в Україні платять за приведеного друга?

Чимало мікрокредитних компаній запустили акцію "Приведи друга", яка діє на постійній основі. При цьому проводять її, зазвичай, топові сервіси онлайн кредитування з вигідними умовами отримання мікропозик. Тому привести друзів буде не так складно. І, найголовніше, не соромно за рекомендацію, оскільки наведені нижче компанії мають відмінну репутацію та високий рейтинг.

Moneyveo
Позика до 27 000 під 0,01%
400 гривень за кожного друга
Виплата на банківську карту
Mycredit
Позика до 12 000 під 0,01%
250 гривень за кожного друга
Виплата на банківську карту
Creditplus
Позика до 15 000 під 0,01%
100 гривень за кожного друга
Виплата на мобільний рахунок
Credit7
Позика до 15 000 під 0,01%
300 гривень за кожного друга
Виплата на банківську карту
Alexcredit
Позика до 6 000 під 0,50%
200 гривень за кожного друга
Виплата на мобільний рахунок
Є-гроші
Позика до 30 000 під 0,01%
600 гривень за кожного друга
Виплата на банківську карту
Limon Credit
Позика до 27 000 під 1,25%
100 гривень за кожного друга
Виплата на банківську карту
BitCapital
Позика до 1000 USDT під 0,5%
10 USDT за кожного друга
Виплата на криптогаманець

Як почати приводити друзів і заробляти?

  1. Зареєструйтесь в одному або декількох МФО, в яких є бонусна програма "приведи друга". Зверніть увагу, що вам необов'язково брати позику в цій компанії. Для того щоб почати запрошувати людей і отримувати дохід, достатньо пройти реєстрацію і верифікувати банківську карту, куди буде виплачуватися винагорода.
  2. На сайті мікрофінансової організації перейдіть на сторінку з акцією, де можна отримати посилання для залучення друзів або скористатися спеціальною формою для відправлення запрошень через електронну пошту і SMS. Також деякі компанії дають персональний промо-код, за допомогою якого ви будете приводити нових клієнтів.
  3. Після того як друг зареєструється і візьме кредит в МФО по вашій рекомендації – перейде за отриманим посиланням або скористається персональним промокодом – ви отримаєте винагороду. Важливо знати, що мікрокредитні організації платять тільки за нових клієнтів, які оформили позику. Якщо людина раніше реєструвалася тут або їй відмовили в кредиті, то виплати не буде.
  4. Через декілька днів після видачі мікропозики запрошеному другу ви отримаєте свою винагороду. Одні МФО автоматично виводять зароблені гроші на карту, а в інших необхідно в особистому кабінеті на сторінці акції самому запросити виплату.
У деяких мікрофінансових організаціях України діє подвійна винагорода за програмою приведи друга, коли виплату отримує не тільки той, хто порекомендував сервіс, а й запрошений друг, який оформив мікрокредит за рекомендацією.

Скільки можна заробити, запрошуючи друзів?

Відразу варто уточнити, що стан сколотити на бонусній програмі "приведи друга" не вийде. А ось додатковий дохід можна собі забезпечити, особливо якщо у вас є багато знайомих, які користуються мікропозиками або шукають хорошу кредитну організацію. І їм допоможете, порадивши надійну МФО, і собі на каву заробите.