Компанія Moneyveo – бренд номер один в сегменті мікропозик. Мільйони людей, які ніколи не брали позику, чули про цю компанію. Експерти сфери називають її лідером ринку мікрокредитування, але чи згодні з таким твердженням клієнти цієї МФО? Дамо їм слово – нижче ми зібрали реальні відгуки про Манівео.

Відгуки про Манівео

Відгуки клієнтів Манівео:

Артем15.04.2023 Google.com
Велике дякую за підтримку у такий тяжкий час для всіх українців, які не покинули свою країну та залишилися вдома. Ви дуже допомагаєте людям. У цій ситуації проблеми можуть бути різні, але ви завжди готові допомогти. Ваш сайт найкращий.
Marizza03.04.2023 Minfin.com.ua
Користувалась кредитною карткою веокард. До війни все своєчасно платила, далі втратила роботу та не змогла сплачувати кредит. З 8900 на сьогоднішній день до сплати 33000. Майже щодня дзвоню оператору, щоб домовитися про реструктуризацію, готова сплатити за тіло кредиту, але мене постійно відправляють шукати гроші.
Олександр12.12.2022 Facebook.com
Особисто мені умови кредитування сподобалися в Манівео. Кредит брав ненадовго і невелику суму, відсотки також виявилися невеликими. Схвалили швидко, одержав гроші миттєво. Чудовий сервіс.
Оксана23.12.2021 Facebook.com
Наша сім'я постійно користується послугами компанії. Зручне оформлення, завжди вигідні акції та знижки. Рекомендую!
Валерій27.10.2020 Google.com
Молодці, класно організований сервіс. Виручили мене дуже швидко і в потрібний час. Оператори тут уважні і спокійні, на всі питання відповідають чітко і професійно.
Waha27.10.2020 Google.com
Одна з найбільш оперативних компаній! Без зайвих питань, непотрібних телефонних дзвінків і розмов. Реєстрація на сайті пройшла швидко, гроші на карту надійшли моментально. Кращі в Україні на даний момент.
Анна01.10.2020 Minfin.com.ua
Нереальні відсотки – за один день прострочення нарахували 9 тисяч гривень. І нічого пояснити не можуть, тільки хамлять і кричать.
Павло30.09.2020 Minfin.com.ua
Оформлював мікрокредит не в перший раз, завжди платив вчасно. Зараз все йде до того, що я допущу прострочення, прошу Манівео піти назустріч і зробити реструктуризацію, дати оплатити борг частинами, але отримую відмову. Від своїх зобов'язань не відмовляюся, але якщо ви бачите, що ваш постійний клієнт потрапив в складне фінансове становище, чому ж не можна хоч іноді піти на поступки.
Олексій28.09.2020 Minfin.com.ua
Сильно розчарувала мене ця фірма. При першому же невеликому простроченні тепер навіть 200 гривень не дають. Нікому не буду їх рекомендувати!
Андрій25.09.2020 Google.com
Вперше скористався швидкою позикою і залишився задоволений, як слон. Мало того, що ніяких переплат, так ще й по акції віддав менше, ніж брав. Все швидко, зручно, вигідно. Мінімум проблем при оформленні, гроші залітають на картку моментально. Паличка-виручалочка.
Штефі22.08.2020 Maanimo.com
Огидна компанія, яка ігнорує прохання клієнтів. Як передати інформацію в УБКІ про виданий кредит, так аж бігом, а коли повідомити про закриття договору – доводиться чекати цілий місяць.
Клієнт17.08.2020 Minfin.com.ua
Контора хороша. Отримав тут за весь час п'ять кредитів і завжди погашав раніше терміну. З початком пандемії перестали видавати, хоча я на пенсії і ніколи багато не брав.
Василь13.08.2020 Maanimo.com
Частенько беру мікропозики в цій конторі, десь раз на два тижні. Але до 4 тисяч, тому завжди встигаю отримати зарплату і закрити борги. Зручно користуватися з телефону, робота цілодобова, весь процес автоматизований. Відсотки не найвищі, я бачив, де деруть набагато більше.
Олена23.07.2020 Liga.net
Якщо повернути кредит вчасно, то все норм. Але якщо ж раптом не вийде оплатити в термін, то кожен день вам будуть капати величезні відсотки, причому відразу за всі дні користування позикою. І домовитися про відстрочення платежу не вийде, навіть не намагайтеся. Працюють в Moneyveo одні хами, які не хочуть слухати клієнта. Також майте на увазі, що в разі прострочення вони будуть намагатися списати гроші з карти.
Марія12.05.2020 Finance.ua
Коли банки повально обрізають кредитні ліміти, крім як звертатися в МФО, більше виходів немає. Вибирала Манівео, тому що вони найбільш розкручені на ринку, до них більше довіри, хоча кредит тут і не на найвигідніших умовах, якщо чесно. Але в цілому поки нарікань немає, колектори не дзвонять, не дістають. Борг повертаю своєчасно через особистий кабінет.
Руслана10.05.2020 Liga.net
Декілька разів брала кредит, коли потрібні були гроші до зарплати. Все досить швидко і зручно. Якісний додаток, класні умови. І ще є корисна функція comfort, що дозволяє отримати велику суму і розбити її на кілька платежів.
Михайло12.04.2020 Delta Finance
Для місячної допомоги це відмінний сервіс. Але далі починають душити відсотками. Тому, якщо впевнені, що зможете протягом 30 днів повернути, а позика потрібна тут і зараз – Moneyveo саме те, що треба.
Володимир20.03.2020 Liga.net
В принципі, непогано. У перший раз дали, але меншу суму. А вдруге чомусь відмовили.
Вікторія19.03.2020 Finance.ua
Дуже зручний сайт для отримання швидкої грошової допомоги. Другий раз навіть заповнювати нічого не треба, і погашати через особистий кабінет дуже зручно.
Олександр17.01.2020 Finance.ua
Я офіційно працевлаштований лише півроку, тому ні про які кредити в банках мови бути не може. Добре, що можна звернутися в Манівео. Користувався їх послугами два рази, не відмовили в мікропозиці. Процентна ставка у них, можливо, і не низька, але знову-таки, дивлячись з чим порівнювати. Зате всяких пасток у вигляді прихованих платежів тут немає.
Ольга16.01.2020 Finance.ua
Кредитами не захоплююся, але деколи виникають форс-мажори. Ось недавно мені довелося оплатити послуги стоматолога, для чого я і взяла позику в Moneyveo. Компанія виручає, коли терміново потрібні гроші. Не вимагають ніяких довідок і поручителів, кошти перевели на карту протягом п'яти хвилин.
Владислав09.01.2020 Liga.net
Безсовісні шахраї. Багато разів брав мікропозику і все було добре. Але останній раз компанія мене тупо кинула. Я зробив своєчасну оплату через особистий кабінет, проте вони списали не всю суму, а залишили борг в 10 копійок! Через пару днів повідомили про те, що я повинен 3000 гривень. Це просто смішно.
Наталі08.12.2019 Maanimo.com
Терміново були потрібні гроші, побачила рекламу по телевізору і вирішила спробувати. Подала заявку, схвалили просто миттєво. Я була дуже приємно здивована, оскільки моя кредитна історія не дуже. Зазвичай мені завжди відмовляють у кредитах.
Анна20.11.2019 Finance.ua
В Манівео умови кредитування привабливі, але завжди слід правильно розраховувати свої сили, пам'ятати про відсотки і вчасно їх погашати. Брала декілька раз позики терміном на місяць, дуже сподобалося оперативність обслуговування. Кредит тоді мене буквально врятував: оплатила медичну послугу. І незважаючи на те, що заявку подавала пізно ввечері, гроші були у мене вже через кілька хвилин.
Алла15.11.2019 Delta Finance
Не рекомендую! В особистий кабінет три дні не могла зайти. Потім звернулася в службу підтримки, отримала швидку відповідь і відразу ж увійшла в кабінет, де побачила сюрприз – зайві 200 гривень за три дні, хоча прострочення не було.
Петро14.11.2019 Finance.ua
Дуже швидко отримав кредит онлайн, вже через 20 хвилин гроші були у мене на карті. Рекомендую!
Іра14.11.2019 Finance.ua
оформлювала мікрокредит в Манівео. Гроші перерахували дуже швидко. Попросили тільки паспорт і код, при цьому не діставали дзвінками. Мені все сподобалося. Тепер, коли потрібні гроші, тільки до них.
Богдан13.11.2019 Finance.ua
Зручно і, найголовніше, безпечно вирішую фінансові проблеми за допомогою Moneyveo. Так, за позиками в МФО високі відсотки, але я знайшов вихід – користуюся промокодами, а також уважно стежу за акціями та спеціальними пропозиціями, інформація про які регулярно публікується на сайті компанії.
Олексій12.11.2019 Rating-mfo.com
Більше двох років користуюся послугами мікрофінансової організації, але завжди вважав, що багато акцій компанії – просто реклама і обман. А недавно встиг зловити знижку 90% на кредит Comfort і змінив свою думку. Так, сайт глючив, смс з кодом не приходило довго, але в підсумку зумів взяти довгостроковий кредит з копійчаними відсотками.
Орест11.11.2019 Finance.ua
Враження після спілкування з операторами Манівео залишилося дуже негативне. Мені не виплачують бонуси по акції Приведи друга. На повторний кредит в цій організації 600% річних. Таке можливо лише в Україні.
Аліна09.11.2019 Finance.ua
Неймовірно просто користуватися послугами компанії. На своєму досвіді переконалася в доступності і зручності сервісу. На сайті оформила заявку, отримала через SMS схвалення позики на 5000 гривень майже без відсотків. Крім даних коду і паспорта, нічого не надавала. Гроші зарахували на банківську карту без затримок через півгодини.
Саша24.07.2019 Delta Finance
Раджу тільки першу позику під 0%, тому що наступні видаються під космічні 1.7% в день. Краще взяти в інших МФО, які видають безпроцентні кредити.

Чи варто брати мікропозику в Moneyveo?

Якщо вам знадобився онлайн кредит, то Манівео – це перше місце, куди слід звернутися за фінансовою допомогою. Якщо не найкраща мікрофінансова організація України, то точно одна з кращих. У нашому рейтингу Moneyveo отримала максимально можливу оцінку, п'ять зірок, і увійшла в Топ-10 МФО.