Цього літа МФО просто балують великою кількістю акцій. До крутих розіграшів призів від Кача Гроші, Moneyveo, Credit7, CreditKasa та Selfiecredit приєднується компанія Sloncredit. До свого п'ятого дня народження мікрофінансова організація проводить акцію "Вмикаємо святковий настрій! SlonCredit 5 років!". Триватиме вона з 17 липня до 27 серпня 2023 року.

Акція від мікрофінансової компанії Slon завершена. Актуальні розіграші шукайте у розділі Акції МФО.

Акція від Slon Credit

Для участі достатньо оформити онлайн позику або внести мінімальний платіж по активному кредиту. Переможці визначаються за допомогою популярного сервісу Random.org щопонеділка. Акція розділена на шість періодів. Призовий фонд кожного розіграшу:

  • Смартфон Xiaomi Redmi 9C – 1 приз;
  • Портативна колонка RZTK BTS5818 – 5 призів;
  • Бездротові навушники Canyon TWS-5 Black – 5 призів;
  • Знижка 90% на повторний кредит – 10 штук.
Одна людина може виграти декілька призів, правилами акції не передбачено жодних обмежень. Призові промо-коди дійсні протягом 10 днів після отримання переможцем.

Зазначимо, що з початком війни компанія SlonCredit змінила спеціалізацію та замість довгострокових кредитів видає короткострокові мікропозики. Нові клієнти можуть отримати до 15 тисяч гривень під 0% на 30 днів. Постійним користувачам доступно до 15 тисяч за базовою процентною ставкою 1.99% на день.