Більшість позичальників беруть свою першу мікропозику в Moneyveo, проте моїм першопроходцем був Creditplus. А ось другою МФО якраз стала Манівео. На мою скромну думку, найкраща мікрофінансова організація України. Оформляв кредит тут багато разів, зокрема довгостроковий Comfort, тому особистий досвід дуже великий. І в цьому огляді поділюсь ним, розповівши про всі особливості Moneyveo.

Реєстрація та подача заявки на позику в Moneyveo

Процедура реєстрації проста та зрозуміла, хоча полів в анкеті чимало. Величезною перевагою є можливість ідентифікації через BankId, що заощадить чимало часу. Фото документів завантажувати не потрібно, селфі з паспортом Манівео вимагає вкрай рідко. Особисто я ніколи не надавав компанії фотографії.

Після завершення реєстрації необхідно верифікувати банківську картку, що є стандартною операцією у всіх онлайн сервісах кредитування. І потім можна подавати заявку на кредит. Розгляд заявок блискавичний, зазвичай займає 1-2 хвилини. Далі підписуєте договір та отримуєте гроші на свою картку.

Суми та процентні ставки на перший та повторний кредит

Нові клієнти можуть отримати 17 тисяч гривень під 0% на 30 днів. І це безпрецедентний випадок. Не так багато МФО видають безвідсоткові позики, тільки одиниці мають ліміт 10 000 при першому зверненні, а 17 тисяч без відсотків – лише Moneyveo. І тут реально дають велику суму, якщо все гаразд із кредитною історією.

Максимальний ліміт для повторних позик становить 20 тисяч гривень. Термін – від 1 до 30 днів. Стандартна процентна ставка дорівнює 1.70% щодня. Однак у мікрокредитній компанії є програма лояльності, промо-коди та інші плюшки, які дозволяють суттєво знизити ставку.

Промо-коди сервісу онлайн кредитування Moneyveo

За кількістю промокодів та розміром знижок Манівео є однією з найактивніших МФО на ринку. У 2019 році сервіс дарував часто знижки 90% на онлайн кредити. У 2020-2022 роках, як правило, надають промо-коди від 30% до 60%.

Промокоди від Moneyveo можна знайти на офіційних сторінках організації в Facebook та Instagram або отримати персональну знижку по SMS та на електронну пошту.

Програма лояльності мікрофінансової організації

Клієнти отримують знижки не лише за допомогою промокодів, а й через програму лояльності. Без перебільшень, Moneyveo має найкрутішу програму лояльності серед усіх МФО. Складається вона із шести рівнів:

  1. Постійна знижка 2.5%
  2. Постійна знижка 10%
  3. Постійна знижка 20%
  4. Постійна знижка 30%
  5. Постійна знижка 40%
  6. Постійна знижка 50%

Зі збільшенням рівня лояльності підвищується і максимальна сума кредиту. Користувачам, які досягли останнього шостого рівня, відкривається ліміт 20 000 гривень на продукт Smart та 30 000 – на Comfort.

Moneyveo – це чи не єдина мікрокредитна організація, в якій знижки за промо-кодами та програмою лояльності підсумовуються. Завдяки цьому постійні клієнти можуть оформити мікропозику під 0.30% на день і навіть нижче.

І чим довше ви з Манівео, тим солодші умови. Клієнти, що погасили багато мікрокредитів без прострочень, стають членами VIP-клубу та отримують доступ до додаткових можливостей сервісу.

Moneyveo

Крім основної програми лояльності є ще додаткова – Enotcoin. У рамках цієї бонусної програми клієнти отримують монети, які називаються єноткоїнами. Нараховуються вони за своєчасне погашення мікропозик та виконання різних завдань. Один enotcoin = 1 гривня. Використовувати їх можна для зменшення суми відсотків за кредитом.

Чи телефонують оператори Moneyveo клієнту та контактним особам?

Це одна з небагатьох МФО, яка взагалі не дзвонить своїм клієнтам. Напевно, варто очікувати дзвінків під час прострочення. В іншому ніколи мене Манівео не турбували. Зрозуміло, про дзвінки контактним особам мови бути не може. Таким чином, у цьому кредитному сервісі можна отримати позику без дзвінків і фото.

Довгостроковий кредит Comfort від компанії Манівео

Влітку 2019 року в кредитному сервісі вирішили не обмежуватися короткостроковими позиками з максимальним терміном 30 днів і почали розробляти програму довгострокового кредитування, яка отримала назву Comfort. У жовтні того ж року вона стала доступною для всіх клієнтів МФО.

Комфортною її назвати важко, оскільки відсоткова ставка сильно кусається – 1.3% на день. Сума першого кредиту не перевищує 17 тисяч, проте при повторних зверненнях можна розраховувати на 30 тисяч гривень. Оформити позику Comfort пропонується на термін від 8 до 18 тижнів. Платежі потрібно вносити кожні 2 тижні.

Особисто я тричі брав кредит Комфорт у Moneyveo. І одного разу мені дуже пощастило. Був час, коли компанія з метою розкрутки свого нового продукту періодично проводила акцію "щасливі години" – протягом двох годин можна було взяти Comfort зі знижкою 90%.

Дуже довго виловлював цю акцію і таки спіймав. З урахуванням персональної знижки вдалося взяти 30 тисяч на 18 тижнів, переплативши за весь термін лише 1489 гривень. Це неймовірно. Як доказ прикладаю скріншот договору:

Moneyveo Comfort

Підсумок: Moneyveo – мікрофінансова організація №1 в Україні, подобається це комусь чи ні. Безвідсотковий кредит до 17 000 гривень без дзвінків та фото, автоматична видача за 2 хвилини в режимі 24/7, програма лояльності, смачні промокоди, відомий бренд та надійна компанія. Недоліки справді важко знайти навіть під мікроскопом.