Creditplus – перше кохання на ринку мікрофінансових організацій України. Саме в цій МФО я взяв першу онлайн позику. За весь час більше 10 разів звертався в цю компанію, тому досвід співпраці з Кредитплюс у мене чималий. Про всі моменти далі розповім детальніше.

Обзор Creditplus

Реєстрація в Creditplus і подача заявки

Процес реєстрації максимально простий, полів в анкеті порівняно мало на відміну від інших МФО. Незважаючи на те, що мікрокредит брав я перший раз в житті, ніяких труднощів у мене не виникло. Зареєструвався, подав заявку і через 30 секунд мені схвалили займ на 7000 гривень під 0.01% на 30 днів. При повторному зверненні все було теж гладко, суми варіювалися від 5 до 12 тисяч гривень.

Чи телефонує Кредитплюс клієнтам?

Особисто мені не особливо подобається спілкуватися зі співробітниками МФО і відповідати на їх часом дурні питання. Тому такий критерій, як дзвінки працівників компанії при оформленні позики, для мене відіграє найважливішу роль. Creditplus в цьому плані просто ідеальний. Жодного разу не було телефонного підтвердження, схвалення кредиту проходило суто в автоматичному режимі. Однак по телефону зі співробітниками цієї мікрофінансової організації я спілкувався – дзвонили і повідомляли про знижки, цікавилися якістю обслуговування. Але то таке...

Програма лояльності Credit Plus

У мікрокредитної організації Кредитплюс програма лояльності слабенька дуже. Всього три рівня: Silver, Gold і Vip. Чим більше закритих кредитів в сервісі, тим нижче процентна ставка. Однак максимальна знижка становить 25%. Тут простежується явний косяк компанії, адже без труднощів можна знайти промокод на 30%.

Загалом програма лояльності безглузда, як і Enotcoin в Манівео. Якби знижки підсумовувалися, то все було б логічно, але клієнтам доводиться вибирати – або зниження процентної ставки за програмою, або дія промо-коду.

Промокоди від Кредит Плюс

І наостанок про промокоди Creditplus. На спеціальних сайтах публікуються промокоди зі знижкою 30%, які легко відшукати за допомогою Гугла. Іноді компанія роздає їх на своїй сторінці в Facebook, там можна зустріти навіть 50% і 60%, однак таке буває вкрай рідко.

Важливо: Кредитплюс надсилає промокоди в SMS-повідомленнях. При цьому спочатку дають 30%, потім 50% і після цього приходить 70%. Таким чином, якщо ви отримали смс зі знижкою 30%, тоді краще трохи потерпіти і дочекатися промокоду на 70%.

В цілому, дуже хороша мікрокредитна компанія, співпрацею з якою я повністю задоволений. Недоліки є, однак підкуповує сервіс легкістю отримання позики, великими сумами і вигідними промокодами. У рейтингу МФО отримує CreditPlus оцінку 5 і займає верхні позиції.