Ccloan – топова МФО, яка вже багато років утримує лідерські позиції на ринку. Хороша репутація, цілодобова видача, кредит під 0% для нових клієнтів, великі знижки для постійних користувачів сервісу та круті акції. Недоліків практично немає, тому у Рейтингу мікрофінансових організацій України ця компанія отримала найвищу оцінку 5 зірок. Чи згодні з нею клієнти – дізнаєтеся з відгуків про Сісілоан.

Відгуки про Сісілоан

Відгуки про компанію Сісілоун:

Світлана07.08.2022 Minfin.com.ua
Компанія Ccloan без відома додає страхування. Взяла кредит на суму 3 000 гривень і мені автоматично без моєї згоди приписали страховку у розмірі 175 гривень до суми, яку я отримала. Більше ніколи не звернуся.
Ріта25.03.2021 Google.com
Захотілося купити собі різні речі, але грошей не вистачало, а зарплата ще нескоро. Вирішила не відкладати і порадувати себе одразу. Звернулась і отримала позику на суму, якої вистачило. Умови відмінні, сервіс за всіма параметрами влаштував.
Ірина22.03.2021 Google.com
Раніше вже кредитувалася тут двічі. Суми брала незначні, буквально щоб вистачило до зарплати. Мені подобається, що все швидко та зручно, жодних паперів не треба збирати, довідок. Подаєш заявку, чекаєш лише близько п'яти хвилин – і все, гроші на карті! Компанія навіть проводила серед клієнтів розіграш призів, і ми з сестрою взяли участь. Так ось сестрі пощастило виграти смартфон! Дуже, звісно, приємно. І дякую за такі акції.
Chel22.03.2021 Minfin.com.ua
Рекомендувати сервіс не можу і не буду. При реєстрації я припустився помилки – неправильно вказав дату видачі паспорта. Через цю помилку у позиці відмовили. Гаразд, вивчив інструкцію та вирішив змінити дані на вірні. Виправив, доклав документи, відправив у Ccloan запит. Став чекати. Чекав тиждень – відповіді немає. Вирішив діяти через техпідтримку. Там сказали: надсилайте повторно запит. Добре, відправив. Знову немає відповіді тиждень. Знову на техпідтримку. Відповідь була «чекайте, обробка запитів у порядку черги». Запитав, скільки часу може зайняти розгляд мого запиту – нічого конкретного не відповіли, просто сказали чекати. Ну все, не став чекати, звісно. Так і не довелося користуватися кредитом від цієї компанії.
Віталій19.03.2021 Google.com
Як і багато хто, я працюю без оформлення, тому кредитуватися в банку не можу. Навіть звертатися марно. Тому, коли знадобилися гроші, спробував взяти мікропозику. Нормально, все вийшло, видали легко, жодних проблем та питань.
Іра17.03.2021 Google.com
Зверталася із заявкою до банку, але там у кредиті відмовили. Не змогла надати довідки, що вони вимагали. А тут можна і без них одержати гроші. І сподобалася можливість оформити все віддалено. Не треба нікуди їхати.
Yeli12.03.2021 Minfin.com.ua
Добре попрацювали, мені сподобалося. Умови розумні, до позичальників ставляться ввічливо, спілкуються коректно. Позикою скористалася і легко повернула, без жодних складнощів. Усім можу рекомендувати цю компанію.
Гриша10.03.2021 Google.com
Потрібна була невелика сума. Зі знайомих не зміг ніхто позичити. Оформив тут позику і мені швидко видали, скільки запросив. В потрібний час дуже виручили. Спасибі. Позику закрив, розплатився, все добре.
Ганна03.03.2021 Google.com
Коли знадобилися гроші, дуже не хотілося звертатися до банку. Довго, складно, збирати пачку довідок, різних документів. Потім ще сиди чекай на рішення. А тут усе спрощено – оформив заявку і майже відразу гроші надіслали. До заробітної плати дуже зручно.
Тарас27.02.2021 Google.com
Брав позику ненадовго. Планував віддати за місяць, так і зробив. Мені сподобалися умови співпраці, для клієнтів комфортно, ставлення лояльне. І терміни – все швидко. Задоволений.
Олег20.02.2021 Google.com
З різними організаціями з мікропозик мав справу. Ця – найгірша! Звертався сюди багато разів, з десяток точно. Видавали завжди не більше 1 тис. гривень – не позика, а подачка якась. Навіть незважаючи на те, що став постійним клієнтом. Останній кредит закрив вчасно, звернувся сьогодні за новим. Так мені взагалі відмовили, навіть 1000 не дали! Це як? Запропонували повторно звернутися за кілька тижнів. М'яко кажучи, неприємно вражений і навіть шокований. Обходьте їх стороною!
В'ячеслав20.02.2021 Banki.ua
Кредитувався декілька разів. Нормально було все у штатному режимі. Але востаннє вийшло прострочення. Наступного дня після дати, коли я мав закрити кредит, контора виписала мені штраф, суму якого додала до суми боргу. Добре б тільки це, але одразу ж розпочали обдзвонювати колег, рідних. Дзвонили і пропонували допомогти мені в погашенні позики. Спілкувалися жахливо, залякували, загрожували, лякали колекторами. Ось так ця контора працює зі своїми клієнтами.
Микола27.12.2020 Banki.ua
Брав кредит тут. Вийшло одноденне прострочення. Відразу співробітники активно продзвонили всі мої контакти, всім почали розповідати, що я на їхні дані набрав кредитів, плюс вказав поручителями. Ще через 3 тижні мою справу віддали Фінфорсу – ті взагалі ненормальні. Довелося звертатися з письмовою заявою до поліції, також співпрацюємо у цій справі з юристом.
Марина26.12.2020 Finance.ua
Плюс є, але він єдиний: надали позику під 0,01%. Звичайно, дякую, але більше хорошого сказати нічого. Захотіла погасити кредит, все повністю оплатила, дивлюся – у кабінеті, як і раніше, числиться несплата. Написала співробітникам листа, вони мені навіщось переслали копію договору. А потім стали надсилати смс про подовження позики. Пролонгацію закрили, але бачу, що у кредитній історії висить інформація, що кредит у статусі відкритого. Невдоволена сервісом, складно та незрозуміло.

Чи варто брати мікрокредит у Ccloan?

Відгуки, як бачите, зустрічаються різні, але більшість із них позитивні. Ccloan – це, без сумніву, одна з найкращих мікрофінансових організацій, відома компанія з мільйонною базою клієнтів. Їй можна довіряти і звертатися за отриманням онлайн кредиту в ситуаціях, коли терміново потрібні фінанси.