UltraCash – непримітна МФО, про яку мало хто знає. Сіра миша на ринку мікропозик зі стандартними умовами кредитування. Нічого поганого не скажеш про Ультракеш, але й хвалити нема за що. Відгуки клієнтів компанії, знайдені у мережі, повністю підтверджують це.

Відгуки Ultracash

Відгуки клієнтів UltraCash:

Каріна05.03.2021 Google.com
Завжди думала, що мені вже точно ніякі мікропозики ніколи не знадобляться. Але помилялася. Виникла проблема, вирішення якої терміново вимагало 5 тис. грн. Довелося брати кредит. Все пройшло напрочуд просто: легко отримала, легко і швидко повернула. Жодних проблем, ніхто не нагадував дзвінками про повернення. Комфортна допомога. Мої рекомендації.
Сергій12.02.2021 Google.com
Від Ультракеш у мене найпозитивніші враження. Звернутися за кредитом вимагали сумні обставини – термінова необхідність операції для родича. Більше взяти гроші не було де, родичі в нашому випадку – зовсім не варіант. Звернувся сюди за кредитом. Довелося брати дуже велику для мене суму. Позику схвалили, видали за 15 хвилин. Дуже швидко. Вдячний за таку оперативність, відсутність мороки та біганини з паперами.
Влад05.01.2021 Google.com
Обслуговування на хорошому рівні. Співробітниця, до якої я звернувся за оформленням позики, чудово все пояснила, дуже докладно відповіла на мої запитання. За часом оформлення та видача грошей зайняло не більше 15 хвилин. Спасибі, мені сподобалося.
Максим25.12.2020 Google.com
Не доводилося раніше звертатися за мікропозиками, та й ставлення до подібних організацій у мене було не дуже. Але довелося звернутись, т.к. на лікування дружини терміново була потрібна грошова сума. Спасибі Ультракешу, врятував. Розглянули мою заявку онлайн, швидко оформили кредит та видали гроші. Вдячний за ваші послуги.
Стас15.11.2020 Google.com
Пандемія принесла деякі матеріальні складнощі, тому довелося звертатися за терміновою мікропозикою. Сума потрібна була невелика – 1 тис. грн. Отримав швидко та просто, повернув теж швидко. На жодному етапі складнощів не виникло. Нормальна компанія, можна звертатися.
Джанго30.07.2020 Liga.net
Цих МФО зараз розвелось – очі розбігаються. На цю контору натрапив випадково. Загалом, нормально, без пригод. Запросив 4000 гривень, заявку розглядали десь півгодини. У результаті дали трохи менше, 3500. Ну, погасили вчасно. Як вони отримали гроші, одразу мені надіслали промокод на знижку. Повністю рекомендую.
Олександр08.05.2020 Finance.ua
Дякую, все влаштувало. Оформив позику досить швидко, гроші надійшли на картку теж оперативно, без затримок.
User28.02.2020 Minfin.com.ua
Як платять зарплати? А так і платять, кредитування під 633% річних. Добре, коли є можливість закрити відразу, а якщо заходиш на пролонгацію, то може вийти, що повернеш їм суму в 2-3 рази. Загалом, краще не брати короткострокових кредитів. Відсотки космічні виходять: 400-600% річних.
Максим31.10.2019 Finance.ua
Не знав про цю мікрофінансову компанію раніше. Мене зацікавила інформація про 50% знижку на першу позику. Це вигідно, тож і вирішив звернутися. Загалом нормально, але не особливо сподобалася навігація в особистому кабінеті, здалася не надто зручною.

Чи варто брати мікрокредит в UltraCash?

Відразу зазначимо, що в Ультракеш дуже високий відсоток відмов, хоча це нетипово для мікрофінансових організацій з такою високою відсотковою ставкою. Тому, швидше за все, ви не отримаєте схвалення. Але спробувати можна, адже загалом сервіс викликає довіру. В рейтингу МФО компанія отримує 2 із 5 зірок.