Цього літа мікрофінансова організація Ukrpozyka проводила безпрецедентну акцію, завдяки якій нові клієнти могли продовжити діючий безпроцентний кредит на 30 днів всього за 1 гривню. Восени компанія вирішила піти ще далі, прокачавши стару акцію – зустрічайте нову суперпропозицію "Два продовження за одну гривню", яка дійсна для новачків до 13 січня 2022 року. Скориставшись нею, можна оформити позику до 15 тисяч гривень під 0% аж на 90 днів.

Акцію від сервісу онлайн кредитування Укрпозика завершено. Актуальні промо шукайте у розділі сайту Акції МФО.

Акція від МФО Укрпозика

Як взяти кредит без відсотків на 90 днів в Укрпозиці?

1.Зареєструйтесь на сайті мікрофінансової компанії та подайте заявку на позику. Максимальна сума – 15 тисяч гривень. Термін – від 7 до 30 днів. Процентна ставка становить 0%.

2.Наприкінці терміну кредитування увійдіть до особистого кабінету та перейдіть до розділу "Мої кредити", де потрібно вибрати термін продовження позики: 7, 14 або 30 днів.

3.Знайдіть поле "купон на знижку" та введіть спеціальний код, який компанія надіслала вам у листі на електронну пошту. І натисніть кнопку "Активувати". Якщо все зроблено правильно, ціна за продовження кредиту зміниться на 1 грн.

4.Коли закінчуватиметься термін першої пролонгації, повторіть знову крок №2 і №3.

Отже, нові клієнти сервісу Укрпозика можуть отримати кредит під 0% на 30 днів і двічі продовжити його на місяць, заплативши щоразу по одній гривні. У підсумку: 15 000 гривень на 90 днів лише за 2 гривні.