Донедавна отримати мікропозику під 0% в Україні можна було тільки терміном на один місяць. Але цього літа компанія Укрпозика вирішила перевернути уявлення про мікрокредити і підірвати ринок МФО безпрецедентною акційною пропозицією – кредит без відсотків на два місяці. Акція проводиться з 12 липня по 30 вересня 2021 року, тому поспішайте спіймати мегавигідні умови.

Акцію від сервісу онлайн кредитування Укрпозика завершено. Актуальні промо шукайте у розділі сайту Акції МФО.

Акція  від Укрпозика

Всі нові клієнти мікрофінансової організації Укрпозика мають можливість оформити позику під 0% до 15 000 гривень на 7-30 днів. А завдяки новій акції "До двох місяців за гривню" продовження терміну кредитування доступне всього за 1 гривню. Пролонгація можлива до 30 днів. Таким чином, максимальний термін безвідсоткового користування мікропозикою становить до двох місяців: кредит 30 днів + пролонгація на 30 днів. І ніяких підводних каменів.

Для того щоб скористатися акційною пропозицією від Укрпозика, під час продовження кредиту введіть в поле "Купон на знижку" спеціальний код, який компанія відправляє новим клієнтам в SMS і на електронну пошту. Після активації купона вартість пролонгації складе 1 грн, що ви побачите у відповідній графі.