Не вірите в Діда Мороза і новорічні дива? А ось і даремно, адже в мікрофінансової компанії Mycredit є свій Санта-Клаус, який дарує подарунки всім тим, хто добре себе поводив у цьому році і вчасно погашав позики. Хочете теж подаруночок – тоді беріть участь в новій акції "Запалюй Smart-ялинку бажань з Mycredit", приуроченої до Нового Року. Терміни проведення акції: з 10 грудня по 20 січня.

Ця акція від мікрофінансової організації Mycredit завершена. Актуальні промо шукайте у розділі нашого сайту Акції МФО.

Новорічна акція Mycredit

Стати учасником новорічної акції можуть всі клієнти Mycredit, у яких є хоча б один закритий займ на суму від 1000 гривень. Для того щоб забрати подарунки, відвідайте сайт компанії і у верхній його частині перейдіть за посиланням "Взяти участь". Перед вами з'явиться величезна smart-ялинка, на якій заховані призи. Необхідно клікати по іграшках на ялинці, щоб знайти подаруночки.

Смарт-ялинка виконує 22 бажання кожного учасника: 10 подарунків і 12 промокодів. Таким чином, можна виграти промо-коди зі знижкою до 85% в Майкредіт і участь в розіграші призів: ваги Huawei, колонка JBL, робот-пилосос Xiaomi, електрощітка Soocas, бездротові навушники Xiaomi, планшет Samsung Galaxy, електрочайник Xiaomi, смартфони Xiaomi Redmi Note 9 і Xiaomi Redmi Note 9 Pro, телевізор Samsung. Розіграш відбудеться 21 січня.