Ніщо так не тішить узимку, як подарунки. А для того, щоб отримати подарунок, необхідно оформити кредит у мікрофінансовій організації SelfieCredit та взяти участь у новій акції "Яблучна зима". За назвою можна здогадатися, що серед призів є продукція компанії Apple, а саме Iphone 15. Акція проходитиме всю зиму, тобто з 1 грудня 2023 року до 29 лютого 2024 року.

Акцію від SelfieCredit завершено. Актуальні розіграші шукайте у розділі Акції МФО.

Яблучна зима в SelfieCredit

Як взяти участь в акції від SelfieCredit?

Все дуже просто. Достатньо взяти онлайн кредит на суму від 1000 гривень, продовжити діючу позику або внести регулярний платіж на суму від 1000. Нагадаємо, нові клієнти можуть отримати до 15 тисяч гривень під 0%.

Що можна виграти в акції "Яблучна зима"?

Окрім головного призу Iphone 15, розігрується 9 повербанків PowerBank Baseus, 6 навушників JBL та 30 знижок на повторний кредит розміром 99%. Розділено акцію на три періоди, кожен з яких триває один місяць: грудень, січень та лютий відповідно. За підсумками кожного місяця розігруватимуться наступні призи:

  • Навушники JBL – 2 одиниці
  • PowerBank Baseus – 3 одиниці
  • Знижка 99% на повторну позику – 10 штук.

Розіграш п'ятнадцятого айфону стане заключним етапом, у ньому візьмуть участь усі клієнти МФО Селфікредит, які виконали умови акції. Переможців визначить, як завжди, сервіс random.org.

Зануртеся в чарівну атмосферу Яблучної зими – оформіть мікропозику в сервісі онлайн кредитування SelfieCredit і вривайтеся в гонку за крутими подарунками, один з яких обов'язково стане вашим.