Sloncredit впевненими кроками стає однією з найкращих МФО України. Раніше сервіс спеціалізувався на видачі довгострокових позик до 100 000 гривень на вигідних умовах, що робило його ексклюзивним на ринку. Але після початку повномасштабної війни Slon довелося змінити формат роботи та перейти на стандартні короткострокові кредити. У січні мікрофінансова організація запустила ставку 0,01% на перший кредит, а минулого тижня збільшила суму позики для нових клієнтів з 15 до 25 тисяч гривень. Більше запропонувати можуть лише Moneyveo та деякі інші менш відомі компанії.

Sloncredit підвищує ліміти

Окрім цього, Слон не забуває допомагати ЗСУ, проводити цікаві акції, одну з яких було присвячено п'ятиріччю компанії, та всіляко покращувати свій сервіс. Старання та прогрес підтверджують різні нагороди та призи, а також позитивні відгуки клієнтів. У нашому рейтингу МФО Sloncredit має оцінку 4 зірки, але, швидше за все, найближчим часом доведеться підвищити її до максимальних п'яти зірок, якщо продовжать у тому ж дусі.

На даний момент нові клієнти мікрофінансової організації Sloncredit можуть оформити позику до 25 000 гривень під 0,01% на термін 5-30 днів. При повторному зверненні максимальна сума кредиту та терміни ті самі, а відсоткова ставка становить 1.99% на день. Однак її допоможуть знизити промокоди, які регулярно компанія надає своїм клієнтам. Видача мікропозик здійснюється цілодобово.