Мікрофінансова організація CreditKasa запускає осінню акцію «Все, як ви любите!», яка триватиме з 9 жовтня до 3 грудня 2023 року. Для участі достатньо оформити онлайн кредит від 2000 гривень на будь-який термін. Розігруються грошові призи, поповнення мобільного та промокоди.

Акцію від мікрофінансової компанії CreditKasa завершено. Актуальні розіграші шукайте у розділі Акції МФО.

Осіння акція Credit Kasa

Як стати учасником акції?

  1. Візьміть мікропозику в CreditKasa на суму від 2000 гривень.
  2. Перейдіть за посиланням, яке отримаєте на e-mail та SMS.
  3. Виберіть один із трьох запропонованих призів та зареєструйтесь в акції.

Усього є три категорії призів: гроші, поповнення мобільного рахунку та промокоди. Якщо вибрати поповнення телефону або промо-код, то подарунок вам гарантований. Протягом 7 днів мобільний буде поповнений на 50 гривень, а промокоди зі знижкою 40% на наступний кредит прийдуть ще раніше, протягом доби.

Звісно, найцікавішим є грошовий приз розміром 3000 гривень. Щопонеділка компанія називатиме імена 10 переможців, які отримають по 3 тисячі гривень. Визначить щасливчиків, як завжди, сервіс random.org. Якщо ви оформили позику на цьому тижні і вибрали цю категорію призів, не пропустіть наступний понеділок.

Зареєструватись в акції можуть як нові, так і постійні клієнти сервісу. При першому зверненні доступно до 20 000 гривень під 0.01% на термін 2-30 днів, а при повторному – ті ж умови, тільки процентна ставка становить 2.5% на день. Але є можливість зменшити ставку, скориставшись промокодами. Періодично з'являються вигідні промо-коди від CreditKasa для постійних користувачів.