Існує міф, що у МФО можна взяти лише невелику суму на пару днів чи тижнів. Так, дійсно, деякі мікрофінансові компанії видають лише позики до зарплати – кілька тисяч гривень на строк до 14 днів, але не всі. Наприклад, у Credit7 при першому зверненні можна отримати до 15 000 на 30 днів, причому майже без відсотків. А для постійних клієнтів сервісу максимальний ліміт вже становить 30 000 гривень.

Credit7 збільшує ліміт до 30 000

Буквально декілька днів тому мікрофінансова компанія Кредит7 підвищила ліміти для повторних позик з 20 до 30 тисяч. Термін кредитування – від 5 до 30 днів із можливістю пролонгації. Базова процентна ставка, яка діє при оформленні другого та наступних кредитів, становить 2% на день. Але завжди є можливість зменшити відсотки за допомогою промокодів.

Дуже мало сервісів онлайн кредитування України можуть похвалитися такими значними лімітами, наприклад, компанії Твоя Позика та На Все. Серед топових МФО максимальна сума кредиту для постійних користувачів сягає 18-25 тисяч. Тому можна констатувати, що Credit7 після підняття ліміту виділяється на тлі конкурентів.