Мікрофінансові організації видають онлайн кредити з 18 років без довідок про доходи, поручителів, застави. Гроші на банківську картку зараховуються буквально за 20-30 хвилин з моменту звернення. Це дуже зручний, швидкий та сучасний спосіб отримання невеликої суми на короткий термін. Більше важливих фактів про мікропозики розберемо далі – кожному потенційному позичальнику корисно їх знати.

Онлайн кредитування

1.Розгляд заявки відбувається в режимі онлайн. Позичальнику не потрібно йти нікуди для отримання кредиту. Особливо це актуально для людей, які не мешкають у великих містах. Достатньо лише зайти на сайт мікрофінансової організації, зареєструватися, створити особистий кабінет та подати онлайн заявку.

2.Заявки обробляються максимально оперативно. Величезний плюс онлайн мікропозик – дійсно швидкий розгляд заявки в автоматичному режимі. Усього півгодини, а то й менше, проходить з моменту входу позичальника на сайт мікрофінансової компанії до надходження на картку суми позики.

3.Кошти надходять на картку, зазначену позичальником. Клієнт, який отримав схвалення заявки, вказує реквізити своєї банківської картки, на яку він хоче отримати позику. Це просто та зручно: лічені хвилини проходять до зарахування грошей на картку будь-якого банку.

4.Не передбачено отримання великих сум. Мікрокредитні організації не йдуть на підвищені ризики та не видають клієнтам великі кредити. Найчастіше максимальна сума не перевищує 25 000 грн. Взагалі, потрібно розуміти специфіку і призначення МФО – це невеликі позики до зарплати.

5.Мікропозика надається на невеликий термін. Як правило, взяти кредит можна на 1-30 днів. Деякі видають новим клієнтам максимум на 15, 10 або навіть 7 днів, кожна компанія має свої умови кредитування. Проте є кілька МФО із довгостроковими позиками – 45, 60, 120 днів і навіть півроку.

6.Процентна ставка дуже висока. Якщо порівнювати відсоткову ставку за мікропозиками зі ставками за кредитними картками та банківськими кредитами, то вона істотно вища і може досягати 5% на день. Але ставка може бути знижена – діють програми лояльності, знижки за промокодами, інші акції. А нові клієнти можуть отримати у деяких МФО мікропозику під 0,01%.

7.Подача заявок доступна у режимі 24/7. Більшість мікрофінансових компаній приймає та розглядає заявки від потенційних клієнтів цілодобово. Це означає, що оформити мікропозику і отримати на карту гроші можна і у вихідні, і у свята, і вночі.

8.Не потрібна бездоганна кредитна історія. Рівень лояльності мікрофінансових організацій до клієнтів дуже високий. Щоб стати позичальником, зазвичай не потрібно документально підтверджувати дохід і мати ідеальну кредитну історію.

9.Необхідно вказати паспортні дані та ІПН. Отримання мікропозики онлайн передбачає надання заявником паспортних даних, ІПН, а також реквізитів банківської картки. Тому до вибору мікрокредитної компанії важливо підходити уважно та відповідально, а також наперед переконатися у надійності організації.

10.Існує ризик бути ошуканим. Добросовісні мікрокредитні організації гарантують безпеку та збереження персональних даних своїх клієнтів. Однак у мережі чимало нелегальних кредитних компаній, які видають себе за легальних кредиторів. Обов'язково потрібно переконатися у надійності компанії, щоб персональні дані не потрапили до шахраїв. Наш рейтинг мікрофінансових організацій містить лише перевірені компанії з чинними ліцензіями, виданими НБУ.