Sos Credit – крута в усіх відношеннях мікрофінансова організація, яку підводять лише високі відсоткові ставки на повторні кредити. Це єдиний недолік сервісу, який нівелюється за рахунок вигідних промо-кодів. Моя історія взаємовідносин із компанією Soscredit налічує 12 позик, і в цьому огляді я поділюся своїми враженнями про цю МФО.

Sos credit

Реєстрація та подача заявки на онлайн кредит у Soscredit

Пройти реєстрацію та подати заявку зможе навіть дитина, все максимально просто та зрозуміло. Заповнюємо поля анкети, додаємо фото ІПН та селфі з паспортом – обов'язкова вимога для отримання мікропозики в Sos Credit. Після цього стандартна верифікація банківської картки та, власне, подання заявки на кредит.

Обробляється запит швидко, у найгіршому випадку 10 хвилин. Рішення за заявкою приймається автоматично, що важливо. Завдяки цьому в Соскредит можна взяти позику в будь-який час дня та ночі. Якщо схвалено, залишається лише ознайомитися з договором і підписати його. Зарахування грошей на картку відбувається миттєво після підписання.

Процентні ставки, ліміти та терміни кредитування

Перший кредит можна одержати під 0%. Іноді Sos credit запускає акцію для нових клієнтів, проте безвідсоткова позика надається не постійно, як в інших МФО. Максимальна сума становить 7000 гривень, термін – від 5 до 30 днів.

З кожною погашеною позикою кредитний ліміт збільшується, але не більше ніж 15 000 гривень. Найбільший мій мікрокредит – 12 000. Терміни кредитування ті самі, що і при першому зверненні. Щодо процентної ставки, то зараз вона дорівнює 3.3% на день. Ставка значно зросла з приходом Covid-19 і масового психозу, колись було 2%.

Важливо знати, що Soscredit має специфічну систему нарахування відсотків. Жодних підводних каменів та комісій, просто схема кардинально відрізняється від решти МФО. Згідно з кредитним договором, відсоткова ставка знижується з кожним днем. Тому, якщо ви оформляєте мікропозику і розраховуєте, що зможете погасити її раніше терміну, щоб зменшити переплату – вибирайте іншу компанію.

Промокоди мікрофінансової організації Сос кредит

Зменшити процентну ставку на повторні позики можна за допомогою численних промо-кодів, які Soscredit публікує регулярно у Facebook та Instagram на своїх офіційних сторінках. Також знижки прилітають електронною поштою та в SMS-розсилках.

Стандартні промокоди знижують відсотки за користування мікрокредитом на 50-60%, але якщо ви хочете зловити жирнішу знижку до 90% – беріть участь у спеціальних розіграшах компанії, які проводяться в соціальних мережах.

Програма лояльності Soscredit із знижками до 50%

Крім промокодів, заощадити на відсотках дозволяє програма лояльності. Складається вона із восьми рівнів. Максимальна знижка по ній становить 50%. Не пам'ятаю, коли досяг останнього рівня, але трапилося все дуже швидко.

Програма лояльності Soscredit

Оскільки знижки за промо-кодами та програмою лояльності не підсумовуються, я в ній ніякого сенсу не бачу. А промокоди у Sos credit завжди дуже смачні і дають знижку щонайменше 50%. Тому, якщо ви знаєте, де знайти промокод, то програма лояльності вам не потрібна. Тим не менш, це все одно плюс у скарбничку сервісу.

Чи телефонує Soscredit під час розгляду заявки?

Як було зазначено раніше, заявки на кредит обробляє робот, і саме скорингова система вирішує, схвалювати позику чи ні, і якщо рішення позитивне, то який ліміт встановити для конкретного клієнта. Отже, дзвінків чекати не варто після подання заявки. За весь час одного разу мені подзвонили співробітники Сос кредит, коли пропонували вигідний промо-код напередодні якогось свята.

Висновок: не приховую, мені дуже подобається Sos credit, оскільки у цій організації багато переваг, і тут мені завжди видавали кредити, коли інші відповідали відмовою. Ставки при повторних зверненнях, звичайно, дуже високі, через що рейтинг компанії впав до трьох зірок, хоча до карантину було 4 зірки в нашому Рейтингу МФО.