З лютого не було підстав, на жаль, писати про акції мікрофінансових організацій, і ось компанія Sos Credit вирішила перервати цю сумну тишу та відволікти своїх клієнтів новою акцією «Вперед без перешкод». Взяти участь у ній можуть як нові, так і постійні користувачі онлайн сервісу кредитування Сос Кредит. Термін проведення акції – з 8 липня по 24 серпня 2022 року. Розігрується два електросамокати Xiaomi.

Акцію від сервісу онлайн кредитування Sos Credit завершено. Актуальні промо шукайте у розділі сайту Акції МФО.

Акція Sos Credit

Умови акції «Вперед без перешкод» є максимально простими: візьміть мікропозику в Sos Credit на термін від 15 днів і погасіть її вчасно без прострочення. Новим клієнтам достатньо пройти реєстрацію на сайті МФО та оформити кредит під 0%. А раніше зареєстрованим користувачам сервісу додатково необхідно перед подачею заявки на позику активувати промокод ZVBLG, який дає знижку 65%.

Переможців акції буде двоє. Кожен із них виграє електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Black. Імена щасливчиків стануть відомі 9 вересня. Включайтеся в боротьбу за сучасні засоби пересування, які змусять вас забути про ціни на паливо. Слава ЗСУ, Смерть ворогам, Ми переможемо!