Mycredit – один із моїх улюблених сервісів мікрокредитування. Сучасне, технологічне, чесне та надійне МФО, з яким справді приємно мати справу. Брав кредити у цій компанії 7 разів і ніколи у мене не виникало проблем із Майкредит. Тут працюють ввічливі люди та справжні професіонали, у колективі яких панує дружня атмосфера. Далі про всі тонкощі роботи Mycredit розповім по порядку.

Мікрофінансова компанія Mycredit

Реєстрація та подача заявки на позику у Mycredit

Сервіс починає радувати прямо із процесу реєстрації. Тут немає великої кількості непотрібних полів в анкеті, які задовбаєшся заповнювати. Все максимально коротко та зручно. Потрібно ввести номер телефону, отримати код, вигадати пароль і вказати основну інформацію про себе. Також є опція ідентифікації через BankID, що суттєво прискорить реєстрацію.

Фото із паспортом Майкредит не вимагає. Але є окремий пункт для завантаження селфі. Тут компанія повідомляє, що фото збільшує шанси на отримання онлайн-кредиту. Я, до речі, селфі з паспортом не додавав і все було чудово. Після завершення реєстрації прив'язуємо банківську картку та подаємо заявку.

Обробляється заявка довше, ніж у топових конкурентів. Як правило, від 10 до 20 хвилин. Розгляд заявок відбувається в автоматичному режимі 24/7, так що гроші можна отримати в будь-який час доби. Я неодноразово брав мікрокредити вночі, весь процес від подачі заявки до отримання коштів на картку займав півгодини у середньому.

Перший кредит оформив без відсотків. Надалі відмов ніколи не було. Однак практично завжди система схвалювала суму, яка менша за ту, що запитував. Наприклад, замість 5000 давали 4000 гривень. Були деякі питання щодо заявки, написав у службу підтримки, яка оперативно розібралася із ситуацією.

Програма лояльності, акції та промокоди Майкредит

Нові клієнти можуть оформити кредит без відсотків до 6000 гривень на 1-30 днів. Процентна ставка для повторних позик становить 1.60% на день. Це дуже низький показник ринку. Однак завжди є можливість зменшити відсотки за кредитом. У Mycredit діє програма лояльності з максимальною знижкою 20%, проводять постійні акції, є кешбек і промо-коди, дуже багато промокодів.

У плані промо-кодів Майкредит варто вважати однією з найкращих МФО. Знижки можуть досягати 70% та вище. Знайти їх можна на офіційних сторінках компанії в Instagram та Facebook. Також сервіс надсилає персональні промокоди своїм клієнтам за допомогою SMS та на e-mail. Ось один із таких милих моментів:

Промо-код от Майкредит

Чи телефонує Mycredit клієнту в процесі обробки заявки?

Я жах як ненавиджу говорити по телефону, особливо при оформленні позики. І Майкредит повністю позбавив мене цього дискомфорту. Оскільки співробітники не телефонують клієнту після подання заявки на кредит. І взагалі дзвінків від цієї мікрофінансової організації не можу згадати. Приходили SMS та листи на електронну пошту, от і все.

Можна підбити підсумки, які безперечно будуть на користь мікрокредитної організації Mycredit. Перша позика під 0%, без фото та дзвінків, автоматичне рішення, цілодобова робота, програма лояльності, кешбек, акції, солідні промо-коди, адекватна підтримка, зручний сайт, коротка анкета. Недоліки? Їх просто нема.