Credit7 – це досить молода мікрофінансова організація, яка отримала ліцензію та вийшла на ринок навесні 2019 року. Незважаючи на свій вік, сервіс заслужено посідає місце у Топ-10 МФО України. Моя кредитна історія пам'ятає шість позик від цієї компанії, тому мені є що розповісти про Кредит7.

Credit7

Реєстрація та подача заявки на мікропозику в Credit7

Оскільки Credit7 є представником нової формації, анкета тут максимально коротка, що не може не тішити. Не потрібно вказувати сотню контактних осіб, давати номер телефону начальника та розповідати, якого кольору шпалери у вашій кімнаті. Все дуже просто, зрозуміло та швидко.

Заповнення анкети, верифікація банківської картки та подання заявки займають від сили 15 хвилин. Розглядаються запити на кредит не миттєво, почекати доведеться ще десь 10 хвилин. Зазвичай обробляються заявки в робочий час, з 9:00 до 21:00, але в моєму випадку позика була видана вночі, тому можуть бути винятки.

Суми, процентні ставки, термін кредитування

Коли я звертався вперше, я отримав відмову в Credit7. І взагалі мені видали мікропозику з четвертої спроби, коли я більш-менш розвантажив свою кредитну історію і трохи підвищив рейтинг. І це при тому, що прострочення не було. Так що з великим кредитним навантаженням і тим більше простроченими договорами немає сенсу звертатися до цієї компанії.

Перший кредит мені видали під 0% на 30 днів. Сума, чесно кажучи, була невеликою – 2000 гривень, хоч максимальний ліміт для нових клієнтів на той момент становив 7 тисяч. Наразі він виріс до 15 000. При повторних зверненнях оформляв мікропозики на 30 днів розміром від 5 до 8 тисяч. Стандартна відсоткова ставка для постійних клієнтів дорівнює 1,90%, але є знижки.

Промо-коди від мікрофінансової компанії Credit7

Програма лояльності відсутня, акції організація рідко проводить, а ось система промокодів присутня. Знайти знижку можна на офіційних сторінках компанії у соціальних мережах або отримати персональний промо-код через SMS.

Брати кредит під 1.90% дуже дорого, але з промокодами умови стають набагато вигіднішими. Мені приходили знижки до 60%, одного разу у Facebook упіймав акційний промокод -90%. За стандартною ставкою ніколи не оформлював позики в Кредит7.

Дзвінки, селфі з паспортом та фото документів

Credit7 – одна з небагатьох МФО, в якій можна отримати кредит без фото і дзвінків. При реєстрації завантажувати фотографії ІПН та паспорта не потрібно, робити селфі з документами теж не вимагають.

Контактним особам та клієнту в процесі обробки заявки не передзвонюють співробітники організації. Якщо мені пам'ять не зраджує, то я ніколи не спілкувався по телефону з операторами Credit7.

Підсумки: коротка анкета, зручний інтерфейс, безвідсотковий кредит для нових клієнтів, непогані ліміти, наявність промокодів, отримання грошей без фото та дзвінків роблять Credit7 справді топовою МФО, яка дуже швидко вибилася в лідери. Бракує лише програми лояльності. Ну і головний мінус – суми, що схвалюються, часто на порядок нижче запитуваних.