Мікрофінансова організація CreditKasa за останній рік стала головним хедлайнером проведення акцій у світі мікропозик. Компанія штампує розіграші один за одним на радість своїм клієнтам, роздаючи при цьому дуже круті подарунки. Не встигла країна відійти від новорічних свят, як КредитКаса розпочала підготовку до весни з новим промо "Півмільйона та Шрі-Ланка". Акція пройде з 26 січня до 3 квітня, і участь у ній візьмуть усі користувачі сервісу, які отримали мікрокредит у цей період.

Акцію від сервісу онлайн кредитування CreditKasa завершено. Актуальні промо шукайте у розділі сайту Акції МФО.

Суперакція від МФО CreditKasa

Щопонеділка МФО визначатиме 10 переможців, кожен із яких отримає по 5 000 гривень. Виграти можуть усі клієнти сервісу онлайн кредитування Credit Kasa, які оформили позику попереднього тижня. Роз'яснюємо: якщо ви отримали кредит у період з 7 по 13 лютого включно, то у розіграші, який відбудеться 14 лютого, ви поборетеся за грошовий приз.

Всього буде десять таких розіграшів. Фінальний, 11 етап акції "Півмільйона та Шрі-Ланка", запланований на 5 квітня. Цього дня визначиться переможець серед усіх клієнтів, котрі отримали кредит за час проведення акції. Головний приз, як можна було здогадатися, – подорож на Шрі-Ланку. Щасливчику дістанеться путівка на двох у райський куточок планети на 10 днів.