Для того, щоб отримати швидкий кредит на картку, необхідно на сайті МФО пройти реєстрацію та верифікувати банківську картку, після чого подати заявку та підписати кредитний договір. Чи можна обійтися без верифікації картки? Сьогодні спробуємо розібратися, що це за процедура, навіщо вона потрібна та де видають позики без перевірки картки.

Кредит без верифікації картки

Що таке верифікація картки у мікрофінансових компаніях?

Процедура верифікації банківської картки проводиться для того, щоб чітко розуміти, що позичальник і власник картки, на яку будуть перераховані кредитні кошти, це та сама особа. Тільки після проведеної перевірки (верифікації) буде технічно налаштовано видачу кредиту та зарахування коштів на картку. Для верифікації позичальнику необхідно:

  1. У спеціальній формі ввести номер картки, її термін дії та СVV-код.
  2. Вказати заблоковану на карті суму для підтвердження операції.

У процесі верифікації на банківській картці клієнта блокується певна сума грошей. Зазвичай від кількох копійок до трьох гривень. Таким способом проводиться перевірка власника картки. Звідси випливає ще один нюанс отримання онлайн кредиту в МФО – на картці має бути сума не менше 3 гривень, інакше не вдасться пройти процедуру верифікації.

Не переживайте, це стандартна практика у всіх МФО, заблоковану суму буде повернено протягом кількох годин. Найголовніше – звертатися до сервісів онлайн кредитування, які мають ліцензію.

Технічна сторона перевірки дуже проста. Але позичальники, які стикаються з кредитами вперше, можуть побоюватися, що їхні дані після внесення на сайті стануть доступними третім особам. І хочуть отримати мікропозику без верифікації картки. Але це неможливо, інакше це був би рай для шахраїв.

Де можна оформити онлайн кредит без верифікації картки?

Відразу хочеться зазначити, що МФО не будуть ризикувати своєю репутацією та зливати дані клієнтів. Щоб не допустити подібного, вони досить серйозно підходять до зберігання персональної інформації своїх клієнтів. Не говорячи вже про порушення закону, що може призвести до втрати ліцензії.

Але розраховувати на відсутність перевірки картки при отриманні мікрокредиту точно не варто. Шахрайських схем оформлення кредитів стає дедалі більше, тому кожен кредитор намагається максимально убезпечити себе. Верифікація банківської картки – один із перевірених способів, який дозволяє мікрофінансовим організаціям знизити ризик неповернення позики у майбутньому.

Тому перевірка картки буде проводитися завжди, проте лише при видачі першої мікропозики. При оформленні другої та наступних заново прикріплювати карту не потрібно. Якщо немає можливості пройти верифікацію картки, потрібно спробувати оформити кредит у відділенні.

Отже, єдиним варіантом стане отримання кредиту готівкою. Навіть у тому випадку, коли заявку було узгоджено онлайн. Про це слід пам'ятати. І заздалегідь дізнатись, де знаходиться офіс МФО, куди потрібно буде прийти за кредитом. Адже може виявитись, що відділення знаходиться не просто дуже далеко, але навіть в іншому місті.