Clickcredit – це відносно новий сервіс онлайн кредитування, заснований у 2020 році. Всерйоз заявив про себе і набув широкої популярності в 2022. Власником МФО є компанія, якій належить також одна з найкращих мікрофінансових організацій Mycredit. КлікКредит видає онлайн позики через сайт та мобільний додаток, приділяючи особливу увагу саме другому способу. Виділяється на тлі конкурентів незвичайним підходом, вигідними умовами та великою кількістю знижок.

Кредит через застосунок в МФО Clickcredit

Умови кредитування Clickcredit

Нові клієнти можуть отримати безвідсотковий кредит до 500 гривень на 1-10 днів. Якщо потрібна більша сума та/або термін, то компанія пропонує оформити кредит до 3000 на 20 днів з процентною ставкою 1% на день. При повторних зверненнях максимальна сума мікрокредиту збільшується до 15 000. Щоденна ставка для постійних клієнтів дорівнює 2.5%, проте за допомогою промокодів і різних акцій її легко знизити до 1-1.5%. Для отримання кредиту вам знадобиться:

  • Паспорт
  • ІНН
  • Телефон
  • Банківська карта
  • Інтернет
  • 20-30 хвилин

Clickcredit не телефонує для додаткової перевірки, не вимагає фото документів та селфі з паспортом, навіть можна взяти кредит без електронної пошти. Максимально коротка анкета та максимально швидкий процес отримання грошей. Без довідок про доходи, поручителів, застави та відвідування відділень. Вік потенційних клієнтів – від 18 до 70 років.

Як оформити мікропозику в Кліккредит?

  1. Пройдіть реєстрацію одним із способів: на сайті компанії або через мобільний додаток.
  2. Виберіть суму та термін позики, скориставшись кредитним калькулятором.
  3. Додайте банківську картку, на яку бажаєте отримати кредит. Карта має бути оформлена на ваше ім'я.
  4. Підтвердіть свою особу, використовуючи верифікацію через Bank ID. Це необхідно для захисту від шахраїв.
  5. Подайте заявку на кредит, дочекайтеся відповіді та підпишіть договір. Гроші миттєво зарахуються на картку.

Інструкція з реєстрації в Clickcredit через застосунок

Нижче наведено покрокову інструкцію про те, як встановити мобільний додаток, створити акаунт і подати заявку на позику в мікрофінансовій організації Click Credit. Все дуже просто, у чому ви самі переконаєтесь.

1. Завантаження програми

Перейдіть на офіційний сайт компанії Clickcredit і на головній сторінці скрольте вниз, поки не побачите посилання для завантаження додатку поруч із текстом "Встанови додаток, щоб гроші завжди були під рукою". Завантажити застосунок можна з Google Play на пристрої з операційною системою Android та App Store або AppGallery – для iOS.

Clickcredit

2. Встановлення та запуск

Встановіть додаток Clickcredit на свій смартфон та відкрийте його. Вас відразу ж зустрічає оригінальна заставка у дусі нинішніх реалій. Це лише початок. Сама програма дуже незвичайна, цікава і, найголовніше, зручна.

3. Введіть номер телефону

Приступаємо безпосередньо до реєстрації в Click Credit через застосунок. Спочатку необхідно вказати свій номер мобільного. Курлик!

4. Отримайте код підтвердження

Далі потрібно вибрати спосіб отримання коду для підтвердження телефонного номера: SMS, Viber або Telegram.

5. Введіть код

У спеціальному полі введіть код підтвердження, який надійшов у СМС-повідомленні або месенджер. Тиснемо кнопку "Далі".

6. Придумайте пароль

Наступний крок реєстрації – створення надійного пароля для входу в мобільний додаток КлікКредит. Придумали? Йдемо далі.

7. Вкажіть ІПН та дату народження

На цьому етапі пташка-гопник запитує у нас, з якого ми району. Введіть номер ІПН (РНОКПП) та дату свого народження.

8. Паспортні дані

Виберіть тип паспорта: старого зразка або id-карта, після чого пропишіть необхідні дані.

9. Подача заявки на кредит

Ось і все, реєстрація в сервісі онлайн кредитування Clickcredit завершена. Виберіть на калькуляторі суму, термін та подавайте заявку на мікропозику.

#Додаткові опції

У меню можна побачити свої бонуси, бали, виграти знижку, додати або видалити банківські картки, на які бажаєте отримати кредит, оновити програму, ознайомитись з інформацією про компанію, а також звернутися до служби підтримки Клік Кредит при виникненні питань.

Clickcredit – хороша альтернатива Smartiway

Першопрохідником у видачі мікропозик через мобільний додаток була компанія Смартівей, яка представила свій продукт у 2018 році. Вона була першою та довгий час єдиною, але в останні роки з'явилося чимало аналогів Smartiway. Багато відомих мікрофінансових організацій України почали розробляти власні додатки, за допомогою яких клієнти можуть оформити, продовжити та погасити кредит.

По суті, застосунок повністю замінює особистий кабінет на сайті МФО. І при цьому має незаперечну перевагу – зручність. Набагато простіше та зручніше керувати мікропозиками за допомогою окремої програми. Вхід в один клік, швидке завантаження, безперебійна робота навіть при повільному інтернеті, плюс додаткова безпека. Clickcredit став не просто альтернативою розкрученого Смартівей, а його вдосконаленою версією. На користь Кліккредиту говорить репутація, а також можливість взяти кредит через сайт, а не тільки в мобільному додатку.

Сьогодні не так багато мікрокредитних компаній можуть похвалитися своїм додатком, особливо що стосується програм для операційної системи iOS. Clickcredit пропонує софт для обох платформ. Без перебільшень підіб'ємо підсумки, що це один з найкращих мобільних застосунків для отримання онлайн кредитів.

Перейти на сайт Clickcredit