На території України вперше з'явився та запрацював сервіс мікрофінансування з чат-ботом LoviLave. Тепер оформити заявку клієнти можуть у режимі чату. У цьому їм допомагає робот Волі, ставлячи потрібні запитання. Сервіс сподобається людям, які цінують свій час, адже для заповнення заявки в чаті потрібно лише кілька хвилин.

Lovilave

За допомогою Волі позичальник може отримати грошову суму без надання великої кількості документів та даних контактних осіб. Питання анкети для економії часу клієнтів зведено до мінімуму: достатньо вказати ПІБ та номер паспорта, а також ІПН та свій телефонний номер. Очікування відповіді займає лише 1 хвилину, а розгляд звернень автоматизовано.

Кредит онлайн у LoviLave: умови кредитування

Позичальники можуть отримати позику у LoviLave на досить вигідних умовах. Зокрема, при першому зверненні можна розраховувати на отримання суми 500-3000 гривень терміном 1-30 днів. А при повторному зверненні ліміт збільшується і позичальник може отримати до 10 тисяч. Передбачено можливість продовження терміну за потреби.

LoviLave відрізняється лояльними умовами, на яких надаються мікропозики. За використання кредитних коштів клієнту не доведеться суттєво переплачувати відсотки. Наприклад, якщо взяти позику 1000 гривень на 30 днів, заплатити наприкінці терміну доведеться 1594. Процентна ставка для першого та повторних кредитів фіксована – 1.98% на день.

ЛовіЛаве: особливості та переваги сервісу

Від інших кредитних компаній LoviLave відрізняють особливості, завдяки яким процес оформлення мікропозики дуже спрощений. Перерахуємо їх:

  • Наявність чат-бота. Завдяки йому клієнту надається реальна допомога у проходженні реєстрації та подачі заявки на мікропозику. Заявнику достатньо короткострокового спілкування з роботом у форматі листування, щоб отримати позику.
  • Зручний та зрозумілий інтерфейс. Бот і сайт інтуїтивно зрозумілі і розраховані навіть на найнедосвідченіших користувачів. Оперативно подати заявку зможе кожен.
  • Швидкий розгляд заявки та зарахування грошей. Після автоматичної обробки та підтвердження заявки надходження коштів на картку позичальника відбувається миттєво.

Сервіс досить сильно відрізняється від традиційної мікрофінансової компанії. Його задум унікальний і виглядає так: клієнт спілкується з чат-ботом. Сама ж процедура оформлення стає цікавим та захоплюючим процесом.

Вимоги до потенційних позичальників

Використовуючи LoviLave, можна позичити гроші на вигідних умовах, надавши мінімальний набір документів. Щоб стати позичальником, користувач повинен відповідати стандартним для мікрофінансових організацій вимогам: досягти повнолітнього віку, мати український паспорт, ІПН(РНОКПП), мобільний телефон та бути власником банківської картки.

Не доведеться надавати скан-копії. Персональні дані клієнта гарантовано перебувають під надійним захистом. Кредитор розглядає заявки всіх користувачів, незалежно від їхнього місця роботи та посади, розміру заробітку та статусу. Користувачеві для оформлення кредиту та отримання грошей потрібно лише відвідати сервіс LoviLave та скористатися допомогою Волі.

Оформлення позики в сервісі LoviLave покроково

Реєстрація на сайті проста та не передбачає тривалих перевірок. В оформленні користувачеві допомагає робот Волі, максимально спрощуючи процес. Заявнику достатньо виконати такі нескладні дії:

  1. Зайти на сайт LoviLave. Скориставшись калькулятором, виберіть бажану суму позики, а також зручний термін кредитування. Далі потенційного позичальника зустріне Волі, допоможе в освоєнні інтерфейсу та оформленні кредиту на відповідних умовах.
  2. Заповнити заявку. Формат процедури – діалог із Волі. Він запитує у потенційного позичальника особисті та паспортні дані, контактні відомості. На заповнення заявки потрібно близько 3 хвилин. При повторному оформленні кредиту заповнювати ці поля не потрібно.
  3. Зачекати близько 1 хвилини, отримати рішення кредитної організації за заявкою.
  4. Заповнити інформацію про банківську картку, підписати кредитний договір.
  5. Отримати гроші на карту.

Процес зазвичай вкладається в 10 хвилин. Дзвінків клієнту ніхто не робитиме. При черговій подачі заявки треба зайти до особистого кабінету, у відповідних полях ввести суму позики та бажаний термін кредитування. Введення даних не потрібне.

Чому варто вибрати саме ЛовіЛаве?

У сервісу багато позитивних відгуків. Серед його переваг користувачі найчастіше відзначають такі:

  • Високий відсоток позитивних рішень. Понад 90% клієнтів менше ніж за хвилину після подання заявки отримують миттєве схвалення.
  • Потрібно мінімум документів. Заявник вказує лише загальну інформацію про себе, надавати документи, їх скан-копії не потрібно.
  • Зручний та зрозумілий чат-бот. За наявності робота Волі позичальнику залишається лише зайти на сайт LoviLave, потім в особистий кабінет і відправити заявку. Вже за кілька хвилин на карту надійдуть гроші.
Підбиваючи підсумки: Lovilave – унікальний сервіс онлайн кредитування з чат-ботом, який дозволяє отримати при першому зверненні до 3000 гривень на картку під 1.98% на 1-30 днів та до 10 000 за тих самих умов постійним клієнтам. Автоматична позика без фото та дзвінків, інтегрована ідентифікація через Bank ID, обробка заявок цілодобова. Зручно, просто й сучасно – саме таким хочемо бачити МФО. Недоліків небагато у Ловілаве – це порівняно висока відсоткова ставка та відсутність кредиту під 0% для нових клієнтів.