Кожен, хто не погасив вчасно мікропозику, дуже добре знає, на що здатні мікрофінансові організації. А якщо кредитів декілька і прострочення складає вже кілька тижнів або місяців – мобільний телефон буквально горить від дзвінків операторів МФО, колекторів і родичів зі знайомими, до яких також дісталися сервіси онлайн кредитування. Це нагадує божевільню. Але вихід з цього пекла є – відкликання згоди на обробку персональних даних, зразок заяви якого можна завантажити на цій сторінці.

Відкликання обробки персональних даних

Завантажити форму заяви про відкликання згоди на обробку персональних даних

В інтернеті багато компаній надають юридичні послуги боржникам МФО за окрему плату і, само собою зрозуміло, форма заяви також коштує грошей, від 100 до 1000 гривень. Однак ми викладаємо зразок абсолютно безкоштовно. У грамотності документа можете не сумніватися, він складений професійними юристами з багаторічним досвідом роботи в цій сфері. Завантажити його можна за посиланням.

Необхідно завантажити форму, заповнити її та надіслати через Укрпошту цінним листом з описом вкладення в усі МФО, в яких у вас є прострочення. Також рекомендується відправити копії на електронну пошту мікрокредитних організацій.

Не варто думати, що дзвінки операторів кредитних сервісів і колекторів моментально припиняться, однак їх стане набагато менше. При цьому тон розмов відразу зміниться, що вже неодноразово перевірено на практиці. Крім того, відкликання згоди на обробку персональних даних зупиняє дзвінки тим людям з вашого оточення, контакти яких не були вказані при реєстрації в сервісах онлайн кредитування.

Також слід пам'ятати, що спокійне життя без дзвінків почнеться тільки після повного погашення всіх боргів, вони самі по собі не випаруються. Вирішувати цю проблему потрібно з розумом, в тому числі і за допомогою реструктуризації заборгованостей в МФО.