Незважаючи на війну, в Україні з'являється чимало нових мікрофінансових організацій. Однак не всі вони варті уваги, чого не скажеш про Limon Credit. Що ж у ньому такого особливого? Достатньо лише сказати, що Лимон – це сервіс від компанії Moneyveo, яка, як відомо, є багаторічним лідером ринку мікрокредитування. А по-друге, умови у цій МФО досить привабливі, адже вже при першому зверненні можна отримати до 27 000 гривень під 1.25% на день.

Limon Credit

Умови кредитування для нових та постійних клієнтів Limon Credit

  • Сума першого кредиту – від 500 до 27 000 гривень
  • Термін першого кредиту – від 1 до 20 днів
  • Відсоткова ставка першої позики – 1.25% на день
  • Сума повторного кредиту – від 500 до 27 000 гривень
  • Термін повторного кредиту – від 1 до 30 днів
  • Відсоткова ставка повторної позики – 2.50% на день
Відповідно до умов сервісу онлайн кредитування Limon, стандартна відсоткова ставка для нових та постійних клієнтів складає 2.50% на день. Однак у мікрофінансовій організації діє акція, за якою нові клієнти отримують знижку 50%. Внаслідок чого ставка знижується до 1.25%. Акція діє до кінця 2024 року.

Як оформити онлайн кредит у мікрофінансовій організації Лимон?

Все максимально просто, без зайвої метушні та бюрократії. Для отримання мікропозики вам знадобиться паспорт, ІПН, банківська карта та максимум 20 хвилин часу. Компанія видає позики з 18 років.

  1. Виберіть на калькуляторі суму та строк кредиту, після чого натисніть "Оформити кредит".
  2. Заповніть всі поля анкети, вказавши дані про себе. Поручителі не потрібні.
  3. Додайте та підтвердіть банківську картку, на яку бажаєте отримати гроші.
  4. Пройдіть процедуру верифікації, підтвердивши свою особу одним із способів.
  5. Подайте заявку, дочекайтеся рішення та підпишіть договір. За 2 хвилини гроші вже на карті.

Підбиваючи підсумки: Limon Credit – копія мікрофінансової організації Манівео, яка відрізняється відсутністю першої позики під 0%, системою крутих акцій, а також програми довгострокового кредитування. В іншому умови такі самі, як у старшого брата: цілодобовий розгляд заявок в автоматичному режимі, видача кредитів без фото та дзвінків, ідентифікація через Bank ID, ліміт до 27 000 гривень на першу та повторну позику. Якщо порівнювати нову МФО не з Moneyveo, а з іншими мікрофінансовими компаніями на ринку, то без особливих проблем Лимон отримує в рейтингу оцінку 3 з 5.

Перейти на сайт Limon