Мікрофінансова організація Credit Kasa повідомила про впровадження нової корисної функції, яка називається добір коштів чи докредитування. Тепер клієнти, які вже мають активну позику без прострочень, можуть отримати додаткову суму всього в два кліки. Умови кредиту при цьому не змінюються – термін повернення і відсоткова ставка залишаються колишніми, лише збільшується розмір кредиту, звісно.

Докредитування у Credit Kasa
Докредитування – це можливість взяти додаткові кошти без оформлення нової позики. Трапляються ситуації, коли забракло грошей, щось не розрахували чи з'явилися непередбачені витрати. У тій же МФО ще один кредит отримати не вийде, оскільки клієнт може мати лише одну активну позику. А звертатися до інших мікрофінансових компаній не хочеться, адже тоді вже буде два боргових зобов'язання. Але завдяки послузі добору коштів ви вирішуєте питання з пошуком грошей, яких не вистачає, при цьому у вас, як і раніше, залишається один мікрокредит, тільки сума боргу зростає. На сьогоднішній день опція добору кредиту є у небагатьох українських МФО.

Як скористатися послугою докредитування у Credit Kasa?

  1. Увійдіть до особистого кабінету на сайті мікрофінансової організації.
  2. Виберіть потрібну суму добору та натисніть кнопку "Взяти ще гроші".
  3. Підпишіть додаткову угоду за допомогою одноразового пароля.
  4. Очікуйте зарахування коштів на вашу картку протягом 1-2 хвилин.

Доступна сума докредитування є персональною та розраховується щодня. Нагадаємо, що максимальна сума кредиту для нових та постійних клієнтів у сервісі Credit Kasa складає 20 000 гривень.