Сервіс онлайн кредитування Кредит Каса віджигає: в липні-серпні компанія проводила акцію Шалене Літо, у вересні радувала акцією Баблосінь, в жовтні збільшила суму першого кредиту під 0% до 20 000 гривень, а в листопаді запустила унікальну акцію під назвою "Закриємо твої кредити". Участь в ній беруть автоматично всі клієнти, що оформили перший або повторний займ з 2 по 30 листопада 2020 року.

Ця акція від мікрофінансової організації Credit Kasa завершена. Актуальні промо шукайте у розділі нашого сайту Акції МФО.

Акция от CreditKasa

В рамках листопадової акції Credit Kasa розігрує багато подарунків, але найголовніший з них – закриття всіх боргів в інших МФО. Ім'я одного щасливчика, який позбудеться всіх своїх мікропозик, в тому числі і сервісі Кредит Каса, стане відомо 1 грудня. Визначиться переможець серед всіх тих, хто в період з 2 по 30 листопада оформив перший кредит. Зверніть увагу, цей унікальний приз розігрується тільки серед нових клієнтів.

Але це ще не все. Крім головного призу, є і щоденні подарунки. Кожен день мікрофінансова організація розігрує 2000 гривень серед всіх клієнтів, які отримали перший або повторний кредит минулої доби. Нагадаємо, що при першому зверненні в Кредит Каса можна отримати позику до 20 000 гривень без відсотків на 27 днів.